Компјутер -куќиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


 

Група 2:Компјутер куќиште  DELL некомплетни  кол. 3 ;Компјутер куќиште   некомплетни  кол. 3 ; TB –LG  кол. 1 ;ТВ- ST   кол. 1 ;ТВ- QART кол. 1 ;TB – FUEGO   - кол.  1 ;TB –SAMSUNG оштетен  кол.  1

Разгледување:Секој работен ден од 09-16 часот во Неготино,Центар за запленети предмети ,ул.Железничка бб

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда