машински ораб. центар - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


МАШИНСКИ ОБРАБОТЕН ЦЕНТАР ТИП Ф-3-16 СХИРОН РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ДОО МИНК УЛ. 15 ТИ КОРПУС  БР. 75  ОХРИД  ОД 10.00 ДО 12.00 ЧАСОТ НА ДЕН 20-11-2019 Г .

Постигната цена: МКД


Понуда