ТМВ- MERCEDES BENZ-DIZEL SK-315-VK (Прва електронска јавна аукција) - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ТМВ- MERCEDES BENZ-DIZEL

ТИП –902.6 SPRINTER 211CDI

БРОЈ НА ШАСИЈА WDB902622IR298109

БРОЈ НА МОТОР -611,981/50405893

СИЛА НА МОТОР -80 - KV KS

Година на пр-во 2001

БОЈА BELA 01

 

SK-315-VK

 

Разгледување

во секое време на

http://e-aukcii.ujp.gov.mk или во Центар за запленети

движни ствари,

ул. Железничка б.б. Неготино,

секој работен ден

од  9.00 до 16.00 часот

 

уплата на депозит најдоцна до 23.07.2019 година (вторник )

 

Контакт лице УЈП:

Росана Ѓорѓиевска,

 

тел. 076/446 665

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда