ТМВ- VOLKSWAGEN SK-850-TP (Прва електронска јавна аукција) - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ТМВ- VOLKSWAGEN

ТИП -2 KNCADDY

БРОЈ НА ШАСИЈА –WV2ZZZ2KZAX018246

БРОЈ НА МОТОР –BSU/045343

СИЛА НА МОТОР 55-KV KS

Година на пр-во 2009 ГОД.

БОЈА –CRVENA/74

SK-850-TP

Разгледување

во секое време на

http://e-aukcii.ujp.gov.mk или во Центар за запленети

движни ствари,

ул. Железничка б.б. Неготино,

секој работен ден

од  9.00 до 16.00 часот

 

уплата на депозит најдоцна до 23.07.2019 година (вторник )

 

Контакт лице УЈП:

Росана Ѓорѓиевска,

 

тел. 076/446 665

 

 

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда