ТМВ – MERCEDES-BENZ ТИП – SPRINTER 205CD SK-593-TO (Прва електронска јавна аукција) - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ТМВ – MERCEDES-BENZ

ТИП – SPRINTER 205CD

БРОЈ НА ШАСИЈА –WDB9026221R945992

БРОЈ НА МОТОР -1DE22A6138751199182

СИЛА НА МОТОР 60- KV KS

Година на пр-во 2006

БОЈА –PLAVA/91

 

SK-593-TO

 

Разгледување

во секое време на

http://e-aukcii.ujp.gov.mk или во Центар за запленети

движни ствари,

ул. Железничка б.б. Неготино,

секој работен ден

од  9.00 до 16.00 часот

 

уплата на депозит најдоцна до 23.07.2019 година (вторник )

 

Контакт лице УЈП:

Росана Ѓорѓиевска,

 

тел. 076/446 665

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда