ТМВ- CITROEN ТИП – Y JUMPER SK-3247-AB (Прва електронска јавна аукција) - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ТМВ- CITROEN

ТИП – Y  JUMPER

БРОЈ НА ШАСИЈА VF7YDBMGC11833347

БРОЈ НА МОТОР – 4HU10TRJ20398726

СИЛА НА МОТОР -88 KV KS

Година на пр-во 2011

БОЈА –BELA /01

 

SK-3247-AB

 

Разгледување

во секое време на

http://e-aukcii.ujp.gov.mk или во Центар за запленети

движни ствари,

ул. Железничка б.б. Неготино,

секој работен ден

од  9.00 до 16.00 часот

 

уплата на депозит најдоцна до 23.07.2019 година (вторник )

 

Контакт лице УЈП:

Росана Ѓорѓиевска,

 

тел. 076/446 665

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда