ПМВ- HONDA ТИП -GE6/JAZZ SK-289-TV ( Прва електронска јавна аукција) - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ- HONDA

ТИП  -GE6/JAZZ

БРОЈ НА ШАСИЈА –JHMGE6750AS201443

БРОЈ НА МОТОР –L13Z12001445

СИЛА НА МОТОР -70-KV KS

Година на пр-во 2010 ГОД.

БОЈА –METALIK CRNA/20

 

SK-289-TV

 

Разгледување

во секое време на

http://e-aukcii.ujp.gov.mk или во Центар за запленети

движни ствари,

ул. Железничка б.б. Неготино,

секој работен ден

од  9.00 до 16.00 часот

 

уплата на депозит најдоцна до 23.07.2019 година (вторник )

 

Контакт лице УЈП:

Росана Ѓорѓиевска,

 

тел. 076/446 665

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда