Вид на продажба


Електронска јавна аукција (4)
Слободна (комерцијална) продажба (3)


Продажба


Јавна аукција


РД Штип Заклучок бр. 28-15/ 19-7 (1)
РД Штип заклучок бр. 27-38/3 (3)

Слободна (комерцијална) продажба


05/2019 РД Битола Решение бр. 24-19/4-25/10-1 (3)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 7,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 29.05.2019 11:00:00

Компјутер -куќиште ,Телевизори

Група 10: Компјутер куќиште бр.2ТВ- QART бр.2,ТВ-FUEGO бр.....

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list