Вид на продажба


Електронска јавна аукција (13)
Слободна (комерцијална) продажба (4)


Продажба


Јавна аукција


РД Штип заклучок бр. 27-38/1 (1)
РД Штип заклучок бр. 28-15/ 19-4 (12)

Слободна (комерцијална) продажба


02/2019 РД Прилеп Заклучок бр. 26-5630/6-8 (2)
РД Штип заклучок бр. 28-15/ 19-3/1 (1)
02/2019 РД Битола Заклучок бр. 24-19/15-55/10/7 (1)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 13,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Компјутер-Куќиште ,Телевизори

Група 2: Компјутер куќиште бр.2,ТВ- BEKO   бр.4 Ра...

Електронска јавна аукција
Цена: 20,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Компјутер-Куќиште ,Телевизори

Група 1: Компјутер куќиште  бр.2,ТВ- QUATRO  бр..3,TB &nda...

Електронска јавна аукција
Цена: 18,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Телевизори

ТВ - LG бр.2,TB -SONY бр.1,ТВ - FUEGO бр. 1,TB - SAMSUNG бр.1Разгледување : ...

Електронска јавна аукција

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Телевизор

Телевизор PANASONIC

Слободна (комерцијална) продажба

Започнува на: 28.02.2019 11:00:00

Клима

Фостер клима,Milenium SCH-45BIW,Место на разгледување:ул. Илинд...

Слободна (комерцијална) продажба
sort
grid
list
list