Вид на продажба


Електронска јавна аукција (12)
Слободна (комерцијална) продажба (15)


Продажба


Јавна аукција


03/2018 РД Битола Заклучок бр. 2619/15-42/6 (1)
РД ШТИП Заклучок бр.28-15/4-1 (1)
РД ШТИП Заклучок бр.28-15/8 (1)
03/РД Тетово заклучок бр.28-8/4583-Т/23 (5)
03/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/29 (4)

Слободна (комерцијална) продажба


03/2018 РД Битола Заклучок бр. 25-19/15-50/13 (12)
03/2018 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-17/23 (2)
03/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/24 (1)


Град


Град:

Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 120,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 23.03.2018 11:00:00

Уметнички слики масло на платно-...

Уметничка слика МРТВА ПРИРОДА Техника-масло на платно ...

Електронска јавна аукција
Цена: 500,000 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 23.03.2018 11:00:00

железни подупирачи бр.2000(комплет...

железни подупирачи бр.2000(комплетни и некомплетни)Разг...

Електронска јавна аукција
Цена: 7,800 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 23.03.2018 11:00:00

ЦИРКУЛАР

ЦИРКУЛАР  МШ 50  МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ НА УЛ. III МАК...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list