Продажба


Јавна аукција


Регионална дирекција Штип бр.28-15/13-1 (1)
Регионална дирекција Штип бр.28-15/10- 3 (1)
Регионална дирекција Штип бр 28-15/2-5  (1)
РД Штип заклучок бр. 28-15/3-5 (1)
Регионална дирекција Штип бр 28-15/14-1 (1)
РД Штип заклучок бр. 28-15/7-5 (3)
РД Штип заклучок бр. 28-15/5-5 (1)
РД Штип заклучок бр. 28-15/6-5 (1)
РД Штип заклучок бр. 28-15/8-4 (1)
07/РД Тетово заклучок бр.28-8/4583-Т/27 (5)
РД Струмица, Заклучок бр.28-140/1-4 (1)
07/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/49 (1)
07/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/50 (1)
07/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/52 (1)
07/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/53 (4)
07/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/54 (1)


Резултати

sort
grid
list
list
Цена: 71,033 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.07.2018 11:00:00

Солариум

Солариум ЕRGOLINE 600 MODEL ADVANTAGE, 2009 годинаРазгледување: Ул. Т...

Електронска јавна аукција
Цена: 110,700 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.07.2018 11:00:00

Апаратура за целулит

Апаратура за целулит C RF SYSTEM s/n THC 070260, производител Итал...

Електронска јавна аукција
Цена: 110,700 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.07.2018 11:00:00

Апаратура за обликување на тело

Апаратура за обликување на тело s/n BFSO5235, производител И...

Електронска јавна аукција
Цена: 33,358 МКД

Понуди: 0

Започнува на: 30.07.2018 11:00:00

СПА МАСАЖА-СТОЛИЦА

СПА МАСАЖА-СТОЛИЦА, SPA-904 GBE, 2009 годинаРазгледување: Цент...

Електронска јавна аукција
sort
grid
list
list