МАУС кол.3,ШТАМПАЧ кол.1,тастатура кол.2,МОНИТОР кол.3,компјутер кукиште кол.1,ТВ-QUARTC кол.5

main_image

Опис


МАУС кол.3,ШТАМПАЧ кол.1,тастатура кол.2,МОНИТОР кол.3,компјутер кукиште кол.1,ТВ-QUARTC кол.5

Разгледување секој работен ден од 9ч до 16ч на ул.Железничка бб Неготино Центар за запленети движни предмети

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 28,000 МКД
Депозит 2,800 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 1000.00 МКД
Датум на започнување 26.01.2018 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена