Еко кожа парчиња

main_image

Опис


Еко кожа, количина 18 парчиња 52,16 м различни димензии, различни бои

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 4,600 МКД
Депозит 460 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 500.00 МКД
Датум на започнување 26.01.2018 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена