КАМИН

main_image

Опис


КАМИН НА ПЕЛЕТИ КАРИНА ЦРН(ДВЕ ПАРЧИЊА)РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО НЕГОТИНО ВО ЦЕНТАРОТ ЗА СКЛАДИРАЊЕ И ВПАРИЧУВАЊЕ НА УЈП НА УЛ. ЖЕЛЕЗНИЧКА ББ СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 90.00 ДО 16.00 ЧАСОТ.

Детали за аукцијатаДатум на започнување 27.08.2018 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена