TB – VIVAX бр.2,TB – FUEGO бр.2

main_image

Опис


ГРУПА 18:

TB – VIVAX   бр.2,TB – FUEGO   бр.2

Разгледување : Секој работен ден од 09  до 16 ч  во Неготино, Центар за запленети движни ствари  ,ул.Железничка бб

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 16,000 МКД
Депозит 1,600 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 1000.00 МКД
Датум на започнување 31.10.2018 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена