Комјутер-Кукиште ,Телевизори

main_image

Опис


Група 15 :

Компјутер кукиште  бр..2ТВ- QART  бр 1 

ТВ-TOMPSON бр. 2TB – QADRO   бр.2 

ТВ-BEKO  бр.1

Разгледување:Секој работен ден од 09-16 часот воНеготино,Центар за запленети движни ствари ,ул. Железничка бб

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 39,000 МКД
Депозит 3,900 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 1000.00 МКД
Датум на започнување 23.11.2018 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена