Компјутер-Куќиште ,Телевизори

main_image

Опис


Група 16: 

Компјутер куќиште бр.2ТВ- GRUNDING  бр 3,ТВ-BEKO  бр.1,TB – QADRO   бр.1

 Разгледување:Секој работен ден од 09 до 16 часот во Неготино ,Центар за запленети предмети на ул.Железничка бб

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 20,000 МКД
Депозит 2,000 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 1000.00 МКД
Датум на започнување 25.01.2019 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена