КАЛАП ЗА ДУВАЊЕ ПЛАСТИКА

main_image

Опис


КАЛАП ЗА ДУВАЊЕ ПЛАСТИКА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАСТИЧЕН ЦИЛИНДЕР МЕСТО НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО ЦЕНТАРОТ ЗА СКЛАДИРАЊЕ И ВПАРИЧУВАЊЕ НЕГОТИНО ОД 09,00 ДО 16,00 ЧАСОТ СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН.

Детали за аукцијатаДатум на започнување 25.01.2019 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена