Машини

main_image

Опис


Градежна мажина БУЛДОЗЕР, марка LIBHERR PR731B

Разгледување:С. Мажучиште/ 15.02.2019 година од 10:00 до 14:00 часот

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 940,950 МКД
Депозит 94,095 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 5000.00 МКД
Датум на започнување 25.01.2019 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена

Други слики

main_image