Телевизор

main_image

Опис


Телевизор PANASONIC

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 8,000 МКД
Депозит 800 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 500.00 МКД
Датум на започнување 25.01.2019 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена