Компјутер-Куќиште ,Телевизори

main_image

Опис


Група 16: 

Компјутер куќиште бр.2,ТВ- GRUNDING  бр 3,ТВ-BEKO бр.1,TB – QADRO   бр.1

Разгледување : Секој работен ден од 09-16 часот во Центар за запленети предмети, ул.Железничка бб  , Неготино

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 18,000 МКД
Депозит 1,800 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 1000.00 МКД
Датум на започнување 28.02.2019 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена