машински ораб. центар

main_image

Опис


МАШИНСКИ ОБРАБОТЕН ЦЕНТАР ТИП Ф-3-16 СХИРОН РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ДОО МИНК УЛ. 15 ТИ КОРПУС  БР. 75  ОХРИД  ОД 10.00 ДО 12.00 ЧАСОТ НА ДЕН 20-11-2019 Г .

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 700,000 МКД
Депозит 70,000 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 5000.00 МКД
Датум на започнување 22.03.2019 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена