МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ И ДРУГА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ

main_image

Опис


МАШИНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ И ДРУГА ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕВЛИ

 

Разгледување:  Во Крива Паланка на  ул.Св.Јоаким Осоговски бр.7, на ден 17.07.2019 од 9 до 15ч

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 5,600,000 МКД
Депозит 560,000 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 10000.00 МКД
Датум на започнување 30.07.2019 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена