Детски пелени

main_image

Опис


ДЕТСКИ ПЕЛЕНИ-KIKO- 21Х50 пакети

Разгледување Центар за запленети предмети, ул.Железничка бб Неготино/ секој работен ден од 09.00 до 16.00

 

 

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 75,600 МКД
Депозит 7,560 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 3000.00 МКД
Датум на започнување 29.10.2019 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена