Влошки

main_image

Опис


ВЛОШКИ-SERENITI (8X30)-33Х8 пакети

Разгледување Центар за запленети предмети, ул.Железничка бб Неготино/ секој работен ден од 09.00 до 16.00часот 

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 39,600 МКД
Депозит 3,960 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 1000.00 МКД
Датум на започнување 30.01.2020 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена