Влошки

main_image

Опис


ВЛОШКИ-SERENITI-ВРЕЌИ-(1Х30)зелени-5х5пакети

Разгледување Центар за запленети предмети, ул.Железничка бб Неготино/ секој работен ден од 09.00 до 16.00часот 

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 7,500 МКД
Депозит 750 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 500.00 МКД
Датум на започнување 30.01.2020 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена