Шампони,кремови,разни шишиња,цуцли,пелени,

main_image

Опис


ГРУПА 3  Шампони,  кремови,  разни шишиња, цуцли, пелени, фарби за коса, каса-сеф, метален ормар , метална скала, фрижидер...количина  1088

Разгледување: Во Неготино , Центар за запленети предмети , секој работен ден од 9 ч до 16ч .

 

Детали за аукцијатаДатум на започнување 30.01.2020 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена