БРУСИЛИЦА

main_image

Опис


БРУСИЛИЦА ЗА ОКРУГЛО БРУСЕЊЕ РАЗГЛЕДУВАЊЕ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ДОО МИНК НА УЛ. 15 ТИ КОРПУС БР. 75 ОХРИД ОД 10.00 ДО 12.00 ЧАСОТ НА ДЕН 15-01-2020 Г.

Детали за аукцијатаДатум на започнување 30.01.2020 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена