Товарно моторно возило

main_image

Опис


ТМВ МАН БА-КЕСОН

Год на произв. 2007

Рег. Бр. ГВ-1496-АЦ 

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 1,076,250 МКД
Депозит 107,625 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 10000.00 МКД
Датум на започнување 30.01.2020 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена

Други слики

main_image