Булдужер

main_image

Опис


Булдужер Д3 С.Бр.501599

Година на производство 1987

Булдужерот е неисправен

Постигната цена: МКД

Детали за аукцијатаПочетна цена 344,000 МКД
Депозит 34,400 МКД
Последна цена МКД
Минимална понуда за наддавање 5000.00 МКД
Датум на започнување 30.01.2020 11:00:00
Датум на завршување
Статус Затворена

Други слики

main_image