Активни аукции - Oглас бр.01/2018


Јавна аукција


РД ШТИП Заклучок бр.2618-1/06160-60463/Сл-5/1

ПМВ VOLKSVAGEN RASSAT година на приоизводсто 2012г.со боја-црна

01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/4

Преса за балирање на хартија и пластика

01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/5

МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ
МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ
ПАСПУЛАРКА
MУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ КОМПЈУТЕРСКА
МАШИНА ЗА ШИЕЊЕ

01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/6

ТМВ PEUGEOT BOXER
ПМВ MERCEDES BENZ E 200 TNG

01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/7

ТМВ FURGON FORD TRANSIT 100 2.5 TD

01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/8

Машина за дупчење во сите правци
Машина за дупчење во сите правци
Машина за (реверсно) длабинско дупчење

01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/11

СПА МАСАЖА-СТОЛИЦА
Апаратура за обликување на тело
Апаратура за целулит
Солариум

01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/12

ПМВ FIAT 169 FIAT PANDA
TМВ FIAT DUCATO

РД Струмица,Заклучок бр.25-1047/3-1649-4

Машина за лепење кутии, SKP-1,TEHNOMEHANIKA 1,

01/РД Тетово заклучок бр.28-8/8203-Т/10

Моторно возило Peugeot Boxer FT 2.2HDI

РД ШТИП Заклучок бр.2618-1/60160-60463/Сл-6/1-2/1-4

ПМВ Фиат пунто година на производство 2005г.рес.бр.КО-6986-АВ бела боја
компј.кол.6 TV-TCL,LG,SAMSUNG.FINLUK,QUATRO,GRUNGING,LG
ТВ-FILIPS,ШТАМПАЧ,ТАСТАТУРА,МАУС,МОНИТОР,ТВ-НЕО,КОМПЈУТЕР КУКИШТЕ
МАУС кол.3,ШТАМПАЧ кол.1,тастатура кол.2,МОНИТОР кол.3,компјутер кукиште кол.1,ТВ-QUARTC кол.5
Штамп.Монитор,Тастат.Маус,ТВ-QUADRO,TOMPSON,QART,ТВ-GRUMDING,ТВ-QUADRO,ТВ-FAVORIT,компјутер-кукиште

РД ШТИП Заклучок бр.2418-29/06130-60369/9-3/4-18

железни подупирачи бр.2000(комплетни и некомплетни)

РД ШТИП Заклучок бр.26-142/1-4/1

Недвижност-Деловни простории ИЛ бр.131 КП 505/3 КО Сарамзалино и земјиште под зграда

01/2018 РД Битола Заклучок бр. 25-19/15-50/12

МЕТАЛНИ КОШЕВИ
ЕЛЕКТРИЧЕН СТАТИЧЕН ЦИРКУЛАР
ВИНКЛИ ЗА СТОЛБОВИ
МЕШАЛИЦА ЗА БЕТОН
РАЧНА ЕЛЕКТРИЧНА ПИЛА

01/РД Тетово заклучок бр.28-8/4583-Т/21

Биде
Капачиња
Елементи за составување столици
Амбалажа за рерна
Еко кожа парчиња

01/2018 РД СКОПЈЕ Заклучок бр. 28-169/1

Земјоделско земјиште

Слободна (комерцијална) продажба


01/2018 РД Битола Заклучок бр. 24-19/4-17/22

ТМВ РЕНО
ГАРНИТУРА ЗА СЕДЕЊЕ
ПЕРСОНАЛЕН КОМПЈУТЕР
МАШИНА
ВЕНТИЛАТОРИ