компј.кол.6 TV-TCL,LG,SAMSUNG.FINLUK,QUATRO,GRUNGING,LG - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


компј.кол.6 TV-TCL,LG,SAMSUNG.FINLUK,QUATRO,GRUNGING,LG

Разгледување секој работен ден од 9ч до 16ч на ул.Железничка бб Неготино Центар за запленети движни предмети

Постигната цена: МКД


Понуда