железни подупирачи бр.2000(комплетни и некомплетни) - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


железни подупирачи бр.2000(комплетни и некомплетни)

Разгледување секој работен ден од 9ч до 16ч на ул.Железничка бб Неготино Центар за запленети движни предмети

Постигната цена: МКД


Понуда