ПМВ FIAT PUNTO - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ FIAT PUNTO, SK-033-KP, 2001 година

Разгледување:Центар за запленети предмети, ул.Железничка бб Неготино, секој работен ден од 9 до 16 ч.

Постигната цена: МКД


Понуда