Преса за балирање на хартија и пластика - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Преса за балирање на хартија и пластика: Briketterpresse BP 1800 Maschinen Hp 535.00.68/BP900, 2005 година, производител: MEURER DREBES

Разгледување: Центар за запленети предмети, ул.Железничка бб Неготино, секој работен ден од 9 до 16 ч.                        

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда