МЕРАНО СЕТ ЗА СЕДЕЊЕ - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


МЕРАНО СЕТ ЗА СЕДЕЊЕ-1 двосед, 2 фотељи и 1 голема маса-Количина 2

Разгледување: Центар за запленети предмети, ул. Железничка бб Неготино, секој работен ден од 9 до 16 ч.

Постигната цена: МКД


Понуда