Компјутер кук.-6,TB -TCL-1TB -LG-1,TB-SAMSUNG-1,ТВ-FINLUK-1,ТВ-QUATRO -1ТВ GRUNDING -5TB -LG -1 - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Компјутер кук.-6,TB -TCL-1TB -LG-1,TB-SAMSUNG-1,ТВ-FINLUK-1,ТВ-QUATRO -1ТВ GRUNDING -5TB -LG 1

Разгледување:Секој работен ден од 9. до 16 часот во  Неготино Центар за запленети движни ствари  ул.Железничка бб  .

 

Постигната цена: МКД


Понуда