Штампач, Монитор ,Тастатури,Маус,ТВ,Комјутер-Кукиште - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ШТАМПАЧ кол.1МОНИТОР кол.3

ТАСТАТУРИ  кол.2МАУС кол.3

ТВ-QUADRO кол.3ТВ TOMPSON кол.1

ТВ QART-ОБИЧЕН кол.1ШТАМПАЧ кол.1

МОНИТОР кол.4ТАСТАТУРИ кол.2

МАУС кол.1ТВ GRUNDING кол.1

ТВ-QUADRO кол.2TB FAVORIT кол.1

КОМПЈУТЕР-КУКИШТЕ кол.7

Разгледување:Секој работен ден од 9. до 16 часот во  Неготино Центар за запленети движни ствари  ул.Железничка бб  .

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда