Комјутер-Кукиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


КОМПЈУТЕР-КУКИШТЕ кол.9,ТВ TELEFUNCEN кол.2,ТВ -QADRO  кол.3,ТВ -GRUNDING кол.5ТВ- QARTC кол.8,ТВ- TCL кол.2,ТВ FILIPS кол.3 

Разгледување:Секој работен ден од 9 ч до 16ч во Неготино, Центар за запленети движни предмети

Постигната цена: МКД


Понуда