ПМВ VOLKSVAGEN PASSAT година на производство 2012г.рег.бр.КО-3990-АВ боја црна - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ VOLKSVAGEN PASSAT година на производство 2012г.рег.бр.КО-3990-АВ боја црна

Разгледување:Секој работен ден од 09-16 часот во Неготино Центар за запленети движни ствари   ул.Железничка бб  

Постигната цена: МКД


Понуда