Машини за производство на чевли и друга дополнителна опрема за производство на чевли - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Машини за производство на чевли и друга дополнителна опрема за производство на чевли

Разгледување:Секој работен ден од 09 до 16 часот воНеготино Центар за запленети движни ствари   ул.Железничка бб  .

Постигната цена: МКД


Понуда