Уметнички слики 3 броја - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Уметничка слика МРТВА ПРИРОДА Техника-масло на платно со димензии 59х73 cm

Уметничка слика ШТИПСКО НОВО СЕЛО Техника-масло на картон со димензии 78х76 cm

Уметничка слика АНТИКА Техника-масло на платно димензии 118х86 cm

Разгледување:Секој работен ден од 09-16 часот во Штип во УЈП на Плоштад Слобода бб

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда