Пластични столици ,Маси(иверица- метал),Мала маса (метал-пластика) - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 1

Пластични столици бр.20 ,Маси(иверица- метал) бр.6, Мала маса (метал-пластика) бр.2

Разгледување :  Секој работен ден од 09-16 часот во Центар за запленети предмети, ул.Железничка бб  , Неготино

Постигната цена: МКД


Понуда