Уметнички слики 3 броја - Слободна (комерцијална) продажба

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Уметничка слика МРТВА ПРИРОДА Техника-масло на платно со димензии 59х73 cm

Уметничка слика ШТИПСКО НОВО СЕЛО Техника-масло на картон со димензии 78х76 cm

Уметничка слика АНТИКА Техника-масло на платно димензии 118х86 cm

Разгледување: Секој работен ден во просториите на УЈП,РД Штип од 09 до 16 часот на ул.Плоштад Слобода бб Штип

▼ Повеќе


Понуда