ПМВ OPEL Corsa C - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ПМВ OPEL Corsa C  SK-516-LD, 2002 година - не е во возна состојба

Разгледување:

ул. Архиепископ Доситеј  39/9 Чаир,

1000 Скопје
на ден 18.02.2019 г.
од 9 до 13 ч.   

Постигната цена: МКД


Понуда