Компјутер-Куќиште ,Телевизори - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 2:

 Компјутер куќиште бр.2,ТВ- BEKO   бр.4

Разледување:Секој работен ден од 09-16 часот  во Центар за запленети предмети Неготино, ул.Железничка бб.

Постигната цена: МКД


Понуда