Компјутер -куќиште ,Телевизори, ,Монитори,Штампачи - Електронска јавна аукција

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Група 3:Маус  кол.4; Тастатура кол.5 ;Монитори  кол.7; Штампач  кол. 2 ;Штампач  Canon кол. 1 ;ТВ GRUNDING   кол.  1 ;TB – TCL   кол. 3 ;TB – QADRO   кол. 4 ;TB – FILIPS  кол. 1 ;ТВ-  VIVAX  кол. 1 ;ТВ-TOMPSON  кол. 3 ;ТВ-QARTC кол. 1 ;TB – FAVORIT кол.1 ;Компјутер  куќиште  кол. 5

Разгледување:Секој работен ден од 09-16 часот во Неготино,Центар за запленети предмети ,ул.Железничка бб

▼ Повеќе

Постигната цена: МКД


Понуда