Шампони,кремови,разни шишиња,цуцли,пелени,куќиште,монитори,принтери,аптекарски мебел - Слободна (комерцијална) продажба

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


ГРУПА 1   Шампони,  кремови,  разни шишиња, цуцли, пелени, фарби за коса,куќиште, монитори , принтери , греалки , аптекарски мебел од иверица со стакло, фрижидер,.количина 1160

Разгледување: Во Неготино , Центар за запленети предмети,секој работен ден од 9 ч до 16ч.


Понуда