Шампони,кремови,разни шишиња,цуцли,пелени,куќиште,монитори,принтери,аптекарски мебел - Слободна (комерцијална) продажба

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


 

ГРУПА2   Шампони,  кремови,  разни шишиња, цуцли, пелени, фарби за коса, куќиште, монитори,принтери , греалки , аптекарски мебел од медијапан, плав....Количина  1758

Разгледување: Во Неготино , Центар за запленети предмети,секој работен ден од 9 ч до 16ч.


Понуда