Патничко моторно возило - Слободна (комерцијална) продажба

Печати:

print

Bookmark and Share

main_image

Опис


Патничко моторно возило,AUDI 80,модел 90,година на производство 1986,регистарски таблица бр.PP 0498 AB,број на шасија WAUZZZ8IZGA020453,број на мотор  CYO98484

 Разгледување С.Мажучиште,Прилеп на 16.01.2020 година од 10;00 до 14:00 часот


Понуда